/*Template Name: bonyad-Institute*/ انستیتو کانسر – Websa

انستیتو کانسر

Institute-thumb

پروژه بیمارستان ۶۰۰ تختخوابی سیدالشهداء(ع) واقع در بیمارستان امام خمینی(ره) تهران

در سال 1390 در محوطه بیمارستان امام خمینی تهران زمینی را در کنار انستیتو کانسر برای ساخت بیمارستان جدیدی با توجه به نیاز روزافزون معالجه بیماران سرطانی در سطح کشور در نظر گرفته بودند. فکر، فکر بسیار خوب و بزرگی بود. اقدامات اولیه نظیر گود برداری انجام شده بود ولی با توجه به بزرگ بودن پروژه و هزینه بر بودن آن ساختش چند سال به حالت راکد درآمده بود و کلا همه آمال و آرزوها داشت بر باد میرفت و مسئولان وقت بیمارستان به هر دری میزدند بسته بود.

 

 

بنیاد ملی نیکوکاری کنترل سرطان در سال 1395 مراحل ثبت خود را در وزارت کشور دریافت کرد اما سالها قبل از متولد شدن بنیاد، چند نفر از بانیان خیر و موسسان آن معتقد بودن و باور داشتند که “باید برای درمان بیماران سرطانی گام های فوق العاده بزرگ برداشت.”

بر این اساس، بنیاد با پروژه در حال ساخت بیمارستان جدید انستیتوکانسر آشنا شد و بر اساس یکی از اصلی ترین رسالت های خود که ساخت و تجهیز مراکز درمانی می باشد مصمم به ساخت این مجموعه عظیم شد…

بد نیست برخی از مشخصات زیر بنای این بیمارستان را بدانید:

بیمارستان ۶۰۰ تختخوابی سیدالشهداء(ع)در زمینی به مساحت حدود ۴٩٢٠ متر مربع در حال احداث می باشد. سطح اشغال ساختمان اصلی بیمارستان ۳۱۰۰ متر مربع و مساحت کل ساختمان اصلی بیمارستان ۴٩٢۱۰ متر مربع و در ۱۵ طبقه روی زمین و دو طبقه زیر زمین طراحی شده است.

خدمات مراقبت از بیمار :

بخشهای بستری بیمار، داخلی و جراحی. جمعاً ۴۴۴ تخت در بخشهای ۲۰ تختی ICU با ١٠۴ تخت در دو طبقه با ٨ بخش ١۴ تختی Chemical Clinic با ۴١ تخت و بخشهای سرپایی مانند painclinic با ۲۱ تخت

اتاق جراحی: ۹ اتاق عمل اصلی و ۲ اتاق عمل سرپایی

خدمات تشخیصی درمانی: اندوسکوپی به صورت کامل

خدمات تشخیصی: مجموعه تصویربرداری-آزمایشگاه و پاتولوژی

خدمات اداری:

پذیرش مدیریت دفاتر مالی اداری حوزه ریاست، نمازخانه، رختکن های پرسنل خدمات پشتیبانی: رستوران پزشکان و ،کارکنان رختشویخانه استریل مرکزی موتورخانه، پست برق شهری 4مگاوات و …

 

دانلود مشخصات دفترچه بیمارستان جدید انستیتو کانسر

 

شایان ذکر است بنیاد ملی نیکوکاری کنترل سرطان یک سازمان مردم نهاد است و هیچگونه بودجه ی دولتی ندارد.با یاری خداوند متعال، همت اعضای بنیاد، مشارکت مردم و خیرین نامدار با مشقات و مصائب فراوان توانستیم با تهیه آهن آلات به تناژ 4500 تن، 7 طبقه این پروژه را شامل 2 طبقه زیر زمین و 5 طبقه روی زمین را ساخته و این پروژه ی راکد را احیا و روند ساخت آن را تسریع کنیم.

فیلم سه بعدی از مراحل ساخت بیمارستان
بازدید مدیران بنیاد از مراحل ساخت سازه های فلزی بیمارستان

 

در عید فطر سال 1398 روابط عمومی بنیاد ملی نیکوکاری کنترل سرطان فرصت را مقتنم شمرد و کمپین تبلیغاتی را برای آشنایی مردم با پروژه بیمارستان جدید انستیتوکانسر شروع کرد که با ساخت تیزر”مهربانی بی بهانه”و پخش آن در کانالهای صدا و سیما همراه با حضور نیروهای افتخاری بنیاد در میان نمازگزاران عید و پخش بروروشور معرفی بنیاد و پروژه و متن نماز عید با یاری خدا توانست مبلغ قابل توجهی را برای ساخت پروژه بدست آورد. همین اتفاق باعث شد که در دی ماه همان سال، شبکه خبر گزارش مفصل و تاثیرگذاری از وضعیت بیماران انستیتو کانسر و لزوم تسریع ساخت بیمارستان جدید انستیتو کانسر بسازد و با پخش آن خیری پیدا شد و هزینه ساخت کل پروژه را متقبل شد و تا امروز “خردادماه 1402” این پروژه هرروز به کاملتر شدن خودش برای خدمت به مردم عزیز کشور نزدیکتر می شود.

 

عیدفطر
کلیپ مهربانی بی بهانه
گزارش شبکه خبر

 

همانطور که در بالا اشاره کردیم بنیاد ملی نیکوکاری کنترل سرطان همیشه یار و یاور انستیتو کانسر بوده و هست . از هرگونه تجهیز برای این مجموعه استقبال می کند. در خردادماه امسال توانستیم با خرید یک دستگاه سی تی سیمولاتور که دارای آخرین تکنولوژی روز دنیا در زمینه تشخیص سرطان هست و نصب و افتتاح آن در طبقه منفی 2 ساختمان جدید انستیتو کانسر گامی دیگر در جهت خدمت به آحاد مردم برداریم.

واین راه ادامه دارد…

 

© 2023 تمامی حقوق این وب‌سایت متعلق به بنیاد ملی کنترل سرطان می‌باشد.

طراحی شده توسط شرکت طراحی سایت دارکوب

© 2023 تمامی حقوق این وب‌سایت متعلق به بنیاد ملی کنترل سرطان می‌باشد.

طراحی شده توسط شرکت طراحی سایت دارکوب