متخصصان علوم پزشکی در آمریکا بر اساس نتایج مطالعهای تاکید کردند که رژیم غذایی سرشار از میوه و سبزیجات خطر ابتلا به سرطان پستان را کاهش میدهد.
این مطالعه جدید نه تنها حاکی از آن است که مصرف مقدار فراوانی میوه و سبزی خطر ابتلا به سرطان پستان را کاهش میدهد بلکه به میزان میوه و سبزی که فرد باید در طول روز مصرف کند تا خطر ابتلا به این بیماری را کاهش دهد، اشاره شده است.
همچنین پیش از این مطالعهای انجام گرفته که نشان میدهد افرادی که به میزان فراوانی از خوراکیها و مواد غذایی فرآوری شده مصرف میکنند بیشتر در معرض ابتلا به سرطان هستند.
به گزارش مدیکال نیوز تودی، بررسیها نشان میدهد زنانی که روزانه بیش از پنج و نیم وعده میوه و سبزی مصرف میکنند ۱۱ درصد کمتر در معرض ابتلا به سرطان پستان هستند.
مدیکال نیوز تودی