چرا می‌خواهند به مراکز عرضه قلیان مجوز بدهند؟

 

قائم مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در حوزه سلامت با انتقاد از تلاش برخی افراد برای استفاده از بحث اشتغال برای فعالیت مراکز عرضه قلیان، گفت: بحث قلیان نیازمند یک تصمیم‌گیری ملی است تا تعیین تکلیف شود.

رمضان احدی در نشست خبری رئیس و معاونان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور درباره مبارزه و جمع‌آوری قلیان در اهواز اظهار کرد: بر اساس مواد 13، 14 و 688 قانون مجازات اسلامی، با افرادی که به نحوی مخل بهداشت و سلامت عمومی شوند، می‌توان برخورد کرد. با استناد به همین مواد قانونی، تاکنون تعدادی از مراکز عرضه قلیان جمع‌آوری شده است.

 

وی ادامه داد: بحث جمع‌آوری قلیان در مجلس شورای اسلامی نیز مطرح شد و بر اساس یک بررسی که در تهران انجام شد، دریافتند که اگر مراکز عرضه قلیان و سایر مراکزی که مردم در آن به استعمال قلیان می‌پردازند، بسته شوند، شغل 400 هزار نفر از بین می‌رود. شاید با مطرح کردن بحث اشتغال، بعضی‌ها دارند کاری می‌کنند تا قهوه‌خانه‌ها و مراکزی که قلیان عرضه می‌کنند، مجوز بگیرند.

 

قائم مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در حوزه سلامت افزود: بعد از اینکه این مراکز مجوزدار شدند، باید تحت نظارت باشند. بیشتر موادی که اکنون این مراکز برای قلیان‌های خود استفاده می‌کنند، مواد معسل و تنباکوهای میوه‌ای است که دارای ترکیبات آروماتیک است و می‌توانند سرطان ایجاد کنند. در حال حاضر بحث قانونی شدن عرضه قلیان در مراکز دارای مجوز مطرح شده و لازم است مراکز دارای مجوز تحت نظارت قرار بگیرند و با توجه به این موارد بحث مبارزه با قلیان نیازمند یک تصمیم‌گیری ملی است تا تعیین تکلیف شود.

 

بنیاد ملی نیکوکاری کنترل سرطان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

© 2023 تمامی حقوق این وب‌سایت متعلق به بنیاد ملی کنترل سرطان می‌باشد.

طراحی شده توسط شرکت طراحی سایت دارکوب

© 2023 تمامی حقوق این وب‌سایت متعلق به بنیاد ملی کنترل سرطان می‌باشد.

طراحی شده توسط شرکت طراحی سایت دارکوب