الکل

 

نوشیدنی‌های الکلی توسط مرکز جهانی تحقیقات سرطان (IARC) به عنوان گروه ۱ سرطان‌زاها (سرطان‌زا برای انسان) طبقه‌بندی می‌شوند. IARC مصرف نوشابه‌های الکلی را به عنوان یک از علت‌های سرطان پستان، سرطان روده بزرگ، سرطان کبد، سرطان مری و سرطان دهان، سرطان‌های سر و گردن و سرطان ریه تشخیص می‌دهد و همچنین به عنوان یک علت احتمالی سرطان لوزالمعده.

 

۳٫۶٪ از موارد سرطان و ۳٫۵٪ مرگ و میر ناشی از سرطان در سرتاسر جهان به علت مصرف الکل (که به‌طور رسمی به عنوان اتانول نیز شناخته می‌شود) می‌باشد.

 

حتی مصرف اندک و متوسط الکل باعث افزایش خطر ابتلا به سرطان می‌شود.

 

برخی از کشورها تاکنون پیام‌هایی هشدار دهنده الکل که مصرف‌کنندگان را در مورد الکل و سرطان مطلع می‌کند ارائه داده‌اند.

 

صنعت الکل سعی کرده‌است به‌طور فعالانه اذهان عمومی را از خطر ابتلا به سرطان در نتیجه مصرف الکل گمراه کند و علاوه بر آن برای حذف قوانینی که وجود برچسب‌های هشدار سرطان همراه نوشیدنی‌های الکلی را الزامی می‌کنند، مبارزه کند.

نوشیدن الکل می تواند خطر ابتلا به سرطان دهان، گلو، مری، حنجره، کبد و پستان را افزایش دهد. هرچه بیشتر الکل مصرف کنید خطر ابتلا به سرطان در شما افزایش می یابد. یک تحقیق روی ۶۰۰ هزار نفر مصرف‌کننده الکل در ۱۹ کشور دنیا نشان داد نوشیدن الکل با ابتلا به انواع سرطان‌های دستگاه گوارشی ارتباط دارد.

 

  • در وعده های غذایی، مهمانی ها نوشیدنی های غیر الکلی را انتخاب کنید.(حتما با خطرات مواد مخدر و الکل با کودکان خود صحبت کنید)

© 2023 تمامی حقوق این وب‌سایت متعلق به بنیاد ملی کنترل سرطان می‌باشد.

طراحی شده توسط شرکت طراحی سایت دارکوب

© 2023 تمامی حقوق این وب‌سایت متعلق به بنیاد ملی کنترل سرطان می‌باشد.

طراحی شده توسط شرکت طراحی سایت دارکوب