کـاهـش احتمال مرگ نـاشـی از سرطان روده با رژیم غذایی فیبردار

 

طبق نتایج یک مطالعه جدید، رژیم غذایی سرشار از فیبر احتمال مرگ ناشی از سرطان روده را کاهش می دهد.
دکتر اندرو چان، سرپرست تیم تحقیق از دانشکده پزشکی هاروارد، در این باره می گوید: «در بین بیماران تحت درمان به خاطر سرطان روده غیرمتاستاتیک، به ازای افزایش هر ۵ گرم فیبر به رژیم غذایی احتمال مرگ تا حدود ۲۵ درصد کاهش می یابد.»
چان در ادامه می افزاید: «آنچه که بعد از تشخیص بیماری می خورید تفاوت دارد. این احتمال وجود دارد که افزایش مصرف فیبر نرخ مرگ ناشی از سرطان روده و حتی احتمال مرگ ناشی از دلایل دیگر را کاهش دهد.»
مصرف فیبر با کنترل بهتر انسولین و التهاب کمتر مرتبط است که ممکن است نرخ زنده ماندن بهتر را توجیه کند. بعلاوه، رژیم غذایی پرفیبر در وهله اول از افراد در مقابل ابتلا به سرطان روده محافظت می کند. بیشترین فایده مرتبط با فیبر ناشی از حبوبات و غلات کامل است. فیبر سبزیجات با کاهش کلی مرگ مرتبط است، اما نه الزاما مرگ ناشی از سرطان روده، و فیبر ناشی از میوه ها با کاهش مرگ به هر دلیلی مرتبط نیست. به گفته چان، فیبر ناشی از مواد غذایی، و نه مکمل ها، با نرخ بقاء بهتر مرتبط است.
فیبر موجود در مواد غذایی حرکت سیستم گوارشی را حفظ می کند، سیری را افزایش می دهد، به کنترل وزن کمک می کند، با سرطان ها مقابله کرده و میلیون ها میکروب مفید موجود در روده ها را تغذیه می کند.
فیبر ررژیمی در مواد غذایی گیاهی نظیر حبوبات، غلات کامل، مغزیجات آجیلی، سبزیجات و میوه ها یافت می شود.
MedicalDaily

مطالب مرتبط

 

دیدگاه کاربران

 

ارسال دیدگاه

نام :    ایمیل : 

عکس خوانده نمی شود کد امنیتی :       

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

© 2023 تمامی حقوق این وب‌سایت متعلق به بنیاد ملی کنترل سرطان می‌باشد.

طراحی شده توسط شرکت طراحی سایت دارکوب

© 2023 تمامی حقوق این وب‌سایت متعلق به بنیاد ملی کنترل سرطان می‌باشد.

طراحی شده توسط شرکت طراحی سایت دارکوب