قارچ بخورید تا جوان بمانید

 

به نوشته نشریه Food Chemistry قارچ ها پر از مواد ضد پیری هستند.

یک مطالعه جدید نشان داده که قارچ ها سرشار از دو ماده مهم به نام های Ergothioneine و glutathione هستند که خواص ضد پیری دارند و خبر خوب این است که خوشبختانه حرارت موقع پخت نمی تواند این مواد را از بین ببرد.

براساس این گزارش، رادیکال های آزاد تاثیر مهمی در روند پیری دارند. اینها اتم های اکسیژن با کسری یک الکترون هستند که بدنبال فعالیت بدن در تبدیل مواد غذایی به انرژی بوجود می آیند. این مواد به شدت واکنش زا موجب آسیب های اکسیداتیو به سلول ها و پروتئین ها و حتی دی ان ای می شوند. این آسیب ها است که به تدریج روند پیری را شکل داده و موجب بروز مشکلاتی مانند سرطان و تنگی عروق قلب و بیماری آلزایمر می شوند.

یکی از راه های مبارزه با این روند مصرف مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدان ها است و قارچ ها با داشتن دو ماده ای که ذکر شده یکی از بالاترین میزان مواد آنتی اکسیدان را دارند. محققان می گویند در کشورهایی مانند فرانسه و ایتالیا که مواد غذایی حاوی ergothioneine را بیشتر مصرف می کنند مردم کمتر دچار بیماری هایی مانند پارکینسون و آلزایمر می شوند.

نتایج این تحقیق در مجله Food Chemistry منتشر شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

© 2023 تمامی حقوق این وب‌سایت متعلق به بنیاد ملی کنترل سرطان می‌باشد.

طراحی شده توسط شرکت طراحی سایت دارکوب

© 2023 تمامی حقوق این وب‌سایت متعلق به بنیاد ملی کنترل سرطان می‌باشد.

طراحی شده توسط شرکت طراحی سایت دارکوب