تاثیر داروی سرطان در مقابله با کروناویروس

محققان دانشکده پزشکی آیسان نیویورک در مطالعه‌ای جدید به بررسی داروی سرطان Aplidin پرداختند و به فواید آن در مقابله با کروناویروس پی بردند.

داروی Aplidin از یک ترکیب شیمیایی موسوم به پلیتیدپسین تولید می‌شود. این ترکیب اولین بار از یک موجود دریایی به نام آب دزدک دریایی استخراج شد.

تیم تحقیق نتایج آزمایشات بالینی از جمله استفاده از پلیتیدپسین در درمان سلول موش‌ها و انسان‌های آلوده به کروناویروس را بررسی کردند.

یافته‌ها نشان داد این دارو می‌تواند به عنوان درمانی برای کووید ۱۹ مورداستفاده قرار گیرد. پلیتیدپسین با هدف قرار دادن پروتئین میزبان eEF۱A، اثر بالینی بالایی در برابر کروناویروس دارد.

در آزمایشات لابراتواری مشخص شد ترکیب موجود در آب دزدک دریایی ۲۷.۵ برابر داروی رمدسیویر توانایی مقابله با کروناویروس را دارد.

همچنین در دو مدل بالینی کووید ۱۹، پلیتیدپسین موجب کاهش ۱۰۰ برابری تکثیر ویروس در ریه‌ها شد و توانایی آن در کاهش التهاب ریه‌ها به اثبات رسید.

«کریس وایت»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «پلیتیدپسین عامل بازدارنده بی نهایت خوبی در مقابله با کروناویروس است. اگر این ترکیب در درمان کووید ۱۹ موفق باشد، کروناویروس قادر به مقاومت از طریق جهش نخواهد بود.»

محققان بر انجام تحقیقات بیشتر در این زمینه تاکید دارند./مهر نیوز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

© 2023 تمامی حقوق این وب‌سایت متعلق به بنیاد ملی کنترل سرطان می‌باشد.

طراحی شده توسط شرکت طراحی سایت دارکوب

© 2023 تمامی حقوق این وب‌سایت متعلق به بنیاد ملی کنترل سرطان می‌باشد.

طراحی شده توسط شرکت طراحی سایت دارکوب