همایش نقش تغذیه در پیشگیری از سرطان ها

 

در همایش نقش تغذیه در پیشگیری از سرطان ها، بر ضرورت کاهش مصرف قند و چربی و نمک تاکید شد

همایش نقش تغذیه در پیشگیری از سرطان ها با حضور دکتر عربی متخصص تغذیه دانشگاه علوم همایش نقش تغذیه در پیشگیری از سرطان ها پزشکی مشهد در سالن حافظ شهرداری بجنورد برگزار شد.

 

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در این همایش با اشاره به اینکه تغذیه نامناسب، عامل 70 درصد چاقی ها و بیماری های غیرواگیر مثل سرطان است گفت: هدف از برگزاری این همایش، آگاهی بخشی همگانی در خصوص پیشگیری از بیماری های غیر واگیر از جمله سرطان است.

احمد هاشمی افزود: عوامل مختلف ژنتیکی، تغذیه ای و محیطی، در بروز  سرطان مؤثر هستند.

 

وی با بیان اینکه سرطان در کشور ما بعد از بیماری های قلبی عروقی وسوانح، سومین عامل مرگ ومیر است، گفت: ٢٧ درصد افراد بالای ٣٠ سال کشور، دچار فشار خون بالا هستند.

معاون دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی به عادات بد غذایی مانند کاهش مصرف ماهی و افزایش مصرف فست فودها هم اشاره کرد و گفت: ورزش به مدت ٣٠دقیقه در روز ، کاهش مصرف قند و چربی و نمک، جایگزین کردن آب به جای چای و افزایش مصرف سبزی و میوه و لبنیات کم چرب، در کاهش ابتلا به بیماری ها به ویژه سرطان مؤثر است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

© 2023 تمامی حقوق این وب‌سایت متعلق به بنیاد ملی کنترل سرطان می‌باشد.

طراحی شده توسط شرکت طراحی سایت دارکوب

© 2023 تمامی حقوق این وب‌سایت متعلق به بنیاد ملی کنترل سرطان می‌باشد.

طراحی شده توسط شرکت طراحی سایت دارکوب